Новини

WEB_Orchester-spielt

Оригиналният VIENNA MOZART ORCHESTRA идва за концерт у нас.

Публикувано от admin на 22.06.2016

С над 2 милиона зрители по цял свят, VIENNA MOZART ORCHESTRA е доказано уникален по своята същност. Благодарение на дългогодишната си концертна дейност оркестърът се отличава, като едни от най-автентичните изпълнители на творбите на МОЦАРТ. Внимателно подбрана програма, богат звук, оригинални костюми и перуки, напълно пресъздават епохата и времето на…

С над 2 милиона зрители по цял свят, VIENNA MOZART ORCHESTRA е доказано уникален по своята същност.
Благодарение на дългогодишната си концертна дейност оркестърът се отличава, като едни от най-автентичните изпълнители на творбите на МОЦАРТ.
Внимателно подбрана програма, богат звук, оригинални костюми и перуки, напълно пресъздават епохата и времето на един от най-великите композитори на всички времена.
В програмата на VIENNA MOZART ORCHESTRA са заложени, както музикални практики на емблематични музикални академии от края на 18 век, така и добре известни арии, виртуозни солови изпълнения и неповторими дуети.
Безусловно изборът на произведения създава усещане за автентичен концерт от епохата на МОЦАРТ и ни връща във времето на барокова Виена.
VIENNA MOZART ORCHESTRA – 10 декември в зала 1 на НДК.
Само първите 300 билета са на промо цена (-10 лв).
Не пропускайте да резервирате свойте места в Билетен център НДК, он-лайн в мрежата на Ивентим или на: http://bit.ly/MozartSofia
300x300

Класиката “Лебедово Езеро” – Национално турне

Публикувано от admin на 16.06.2016

Класиката “Лебедово Езеро” – Национално турне. Държавният “Балет върху Лед” на Санкт Петербург ще открие новият си сезон с национално турне у нас. “Господарите на Леда” идват у нас за първи път с “ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО”. След премиерата си през далечната 1877 година в московският “Балшой Театър”, “Лебедово Езеро” става едно…

Класиката “Лебедово Езеро” – Национално турне.

Държавният “Балет върху Лед” на Санкт Петербург ще открие новият си сезон с национално турне у нас.

“Господарите на Леда” идват у нас за първи път с “ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО”.

След премиерата си през далечната 1877 година в московският “Балшой Театър”, “Лебедово Езеро” става едно от най-известните произведения в света.

А ние за първи път ще имаме възможността да го видим изпълнено върху лед.

Почти 140 години по-къно, класиката “Лебедово Езеро” в изпълнение на Държавнен “Балет върху Лед” на Санкт Петербург.

Отново ще замразим 6 от най-големите сцени в страната, отново заради Чайковски и отново ще се насладим на изключителното майсторство и грация на виртуозите от Санкт Петербург.

Турът обхваща:

Пловдив – Дом на Културата “Борис Христов” – ноември 27 – 19:00 часа

Габрово – Спортна зала “Орловец” – 29 ноември – 19:00 часа

Варна – Дворец на Културата и Спорта – 1 декември – 19:00 часа

Бургас – Държавна Опера Бургас – 03 декември – 19:00 часа

Стара Загора – Държавна Опера – 5 декември – 19:00 часа

София – НДК, зала 1 – 7 декември – 19:30 часа

demo_web

Енрике Иглесиас посреща български TV екип в Маями

Публикувано от admin на 01.02.2016

Енрике Иглесиас посрещна журналистът Георги Тошев и негов екип в прочутото Hit Factory Criteria Studios в Маями. Тошев снима филм за мегазвездата, в който ще разкаже историята на невероятната му кариера. Филмът ще бъде част от новия сезон на поредицата “непознатиТЕ”, която се завръща на екран през март. Енрике избра култовото студио,…

Енрике Иглесиас посрещна журналистът Георги Тошев и негов екип в прочутото Hit Factory Criteria Studios в Маями. Тошев снима филм за мегазвездата, в който ще разкаже историята на невероятната му кариера. Филмът ще бъде част от новия сезон на поредицата “непознатиТЕ”, която се завръща на екран през март.
Енрике избра култовото студио, в което са записвали своите албуми баща му Хулио Иглесиас, Майкъл Джаксън, АББА, Ей си Ди си, Боб Марли, Адел и още над 70 прочути музиканти, за да разкаже какво се е случило от дебюта му на 11 години до новото му концертно турне SEX and LOVE, което ще мине отново през България на 14 май в зала “Армеец”.
“Този път съм подготвил специални изненади”, издаде Енрике, който прави прецедент с желанието си, да посети отново София, само в рамките на няколко месеца.
Какво е да си син на Хулио Иглесиас, да живееш с Ана Курникова и да си звезда със световен статут? Ще чуем лично от него.
В Hit Factory Criteria Studios Енрике записва първите си хитове. как се пише хит, мисли ли за деца и какво прави в свободното си време, ще разберем съвсем скоро.
“Енрике Иглесиас е готин и забавен събеседник. той има хубаво чувство за хумор и е научил най-важното правило за звездите; няма неудобни въпроси, има умни отговори”, каза Тошев.
Защо последното турне на Енрике е разпродадено по целия свят и какви са изненадите на мегашоуто в София на 14 май в зала”Армеец’ ще научим от ексклузивното интервю, дадено специално за българският екип.
Билетите за шоуто са на цени от 69 до 159 лв, като са предвидени и правостоящи места, за най-верните фенове.
Пропуски за концерта – част от световното турне “SEX and LOVE” в София, може да закупите от Билетен Център НДК, Касите на Арена “АРМЕЕЦ”, и в мрежата на eventim.bg 
14 май (събота), 20:00 часа, зала Арена “АРМЕЕЦ”, София.
Lara_ev_300x300

Пуснаха билети с отстъпка за концертът на Лара Фабиан в София.

Публикувано от admin на 19.01.2016

Специално за месеца на Влюбените организаторите пускат промоционални цени за концерта на една от най-прочуствените изпълнителки в света. Лара Фабиан идва у нас на 24 април тази година, когато ще представи на феновете новото си шоу “Ma vie dans la tienne”.  При последната визита на Дивата у нас, зала 1…

Специално за месеца на Влюбените организаторите пускат промоционални цени за концерта на една от най-прочуствените изпълнителки в света.
Лара Фабиан идва у нас на 24 април тази година, когато ще представи на феновете новото си шоу “Ma vie dans la tienne”. 
При последната визита на Дивата у нас, зала 1 на НДК се оказа тясна, да побере всички желаещи да се докоснат до магията на изпълненията й.
След като разпродаде напълно последните си концерти в Северна Америка и Европа, в края на 2015 излезе и новият й албум.
Той е със заглавие “Ma vie dans la tienne”, което даде и името на новото шоу, а
България е една от първите страни в списъка.
Няма съмнение, че ни очакват неза​​​​бравими моменти в нейно присъствие.
24 април, зала 1 на НДК
Промоционални билети ще намерите на касите в НДК, и мрежата на Ивентим.

 

Enrique_Loco_mini

ТРОЙНА ПРОВЕРКА НА БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА НА ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС

Публикувано от admin на 12.12.2015

Във връзка, с излъченото разследване на „Господари на Ефира“, на 26 ноември, относно продажба на фалшиви билети, за концерта на Енрике Иглесис в София. Днес бе направена оперативна среща, между организаторите от АРТ БГ и ръководството на Арена Армеец, на която бяха взети решения, относно пропусквателния режим в залата. Контролът…

Във връзка, с излъченото разследване на „Господари на Ефира“, на 26 ноември, относно продажба
на фалшиви билети, за концерта на Енрике Иглесис в София.
Днес бе направена оперативна среща, между организаторите от АРТ БГ и ръководството на Арена
Армеец, на която бяха взети решения, относно пропусквателния режим в залата.
Контролът за достъп и проверка на билетите ще се състои в 3 нива
1 ниво – проверка за наличие на отличителните знаци на харията на билетите
2 ниво – проверка на баркода на всеки билет, чрез единна отчетна система
3 ниво –електронна проверка за място, час на закупуване и начин на плащане на всеки
един билет.
За тази цел от 17:00 часа в деня на концерта, на входовете А1, В0, В1 и С1 ще бъдат изградени специални информационни пунктове.
Организаторите съветват, ако сте закупили билети от нерегламентирани за целта места, да направите предварителна проверка на позиционираните за целта пунктове.

Освен контролът за достъп, ще бъде осъществен и такъв за сигурност. Няма да се допускат посетители с големи и/или тежки предмети. Или предмети, потенциално застрашаващи сигурноста
по време на събитието.

Вратите за посетители ще бъдат отворени сед 17:30 часа. Предупреждаваме, че предвид всички тези обстоятелства, е възможно закъснение за началото на концерта, за което предварително се извиняваме. Разбира се ще направим всичко възможно, престоят ни в залата да бъде приятен.

За всички, неуспели да си закупят билети за шоуто на Енрике, на 14 декември, напомняме, че ще имат тази възможност да го видят отново на живо на 14 май, отново в зала АРЕНА АМРЕЕЦ.
Билетите са в рподажба и може да ги закупите на касата на НДК, касата на АРЕНА АРМЕЕЦ и системата на Ивентим: http://bit.ly/EnriqueSOFIA2016

Напомняме ви, че По време на събитията в Арена Армеец София, които свършват след 20,00 часа, всички лица под 18-годишна възраст трябва да представят на входа попълнена декларация за придружител по чл. 8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето. Декларацията може да изтеглите от тук: http://bit.ly/1OT92JY
Също така може да получите екземпляри и при посещението на събитие в Арената, но ще трябва да я попълните на място и това ще забави вашето влизане.

EI_eventim_300x300_SF

МЕГА ЗВЕЗДАТА ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС С 2-РИ КОНЦЕРТ В БЪЛГАРИЯ

Публикувано от admin на 07.12.2015

Поради огромният интерес и след получените над  10 хил.  мейла от фенове, които не успяха да се сдобият с билети за концерта през декември, организаторите от АРТ БГ договориха ексклузивна 2-ра дата за шоуто на Енрике Иглесиас в България. Самият Енрике е развалнуван от интереса, който предизвика и направи всичко…

Поради огромният интерес и след получените над  10 хил.  мейла от фенове, които не успяха да се сдобият с билети за концерта през декември, организаторите от АРТ БГ договориха ексклузивна 2-ра дата за шоуто на Енрике Иглесиас в България.

Самият Енрике е развалнуван от интереса, който предизвика и направи всичко възможно, за да подреди календара си в полза на свойте феновете на Блаканите.

Датата на второто, ексклузивно шоу е 14 май 2016 – София – Арена АРМЕЕЦ.

Организаторите обръщат специално внимание на меломаните, че за вторият концерт са предвидени само 8 хиляди билета за България – останалите ще бъдат предоставени за продажба в Румъния, Гърция и Турция.

Билетите ще се продават в системата на Ивентим и касите на Арена Армеец. Цената им е от 79 до 159 лв.

Първите 1000 късметлии, ще имат възможноста да ползват отстъпка (-10)лв. за всички ценови категории.

И най-важното: билетите влизат в продажба утре – вторник, 8 декември 2015г., от 10:00 часа.

Не забравяйте да резервирате своя билет – местата са силно ограничени.

Ерике Иглесиас България – 14 май 2016 година – организатор: artbg.org

EI_300x300

ПЪРВИ САМОСТОЯТЕЛЕН КОНЦЕРТ НА ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС В БЪЛГАРИЯ

Публикувано от admin на 01.09.2015

Световната звезда, с 2 пъти номер 1 тур в класациите на Billiboard Енрике Иглесиас, идва в София за най-емблематичното музикално събитие на годината. Шоуто е на 14 декември, 2015г в Арена Армеец от 20:00 часа. С продажби от над 100 милиона копия, Енрике Иглесиас печели милионите си фенове с хитове,…

Световната звезда, с 2 пъти номер 1 тур в класациите на Billiboard Енрике Иглесиас, идва в София за
най-емблематичното музикално събитие на годината.
Шоуто е на 14 декември, 2015г в Арена Армеец от 20:00 часа.
С продажби от над 100 милиона копия, Енрике Иглесиас печели милионите си фенове с хитове, като:
“Bailando”,
“Noche Y De Dia”,
“Turn the night up”, ”
“Tonight”,
“I like it”,
“Do you know”,
“Not in love”,
“Bailamos”,
“Ring my bells”,
“Hero”,
и много други.
Цели 69 пъти негови хитове са номер 1 в Billboard.
А фактът, че в момента името му е във всички топ чартове, при това с няколко заглавия,
подсказва за мащабите на шоуто, което ни очаква в София.
Секс-символът, идва да зарадва хилядите български фенове, с концерт от световното си турне “SEX and LOVE”.
Билетите влизат в продажба от утре (сряда) 2 септември, 2015г., от 10:00 часа.
Цените варират от 69 до 129 лв, за пропуск.
Организаторите обещават и ВИП места, които ще са разположени непосредствено до сцената.
Както и огромна 24 метрова платформа, която минава през ВИП сектора със седящи места, на цена от 159лв.
обръщаме специално внимание, че в продажба ще влязат точно 10 527 места.
А специалната оферта, е промоцията за най-големите фенове на Енрике – първите 1000 билета с отстъпка от 10лв.
Енрике Иглесиас, “SEX and LOVE” – 14 декември, София, Арена Армеец, 20:00 часа. Организатор: ART BG / artbg.org

БИЛЕТИ: http://bit.ly/EnriqueSofiaTickets

1

КРИС НОРМАН С ПЪРВИЯ КОНЦЕРТ В ОБНОВЕНАТА ЗАЛА КОНГРЕСНА НА ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА И СПОРТА – ВАРНА

Публикувано от admin на 29.07.2015

КРИС НОРМАН С ПЪРВИЯ КОНЦЕРТ В ОБНОВЕНАТА ЗАЛА КОНГРЕСНА НА ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА И СПОРТА – ВАРНА Варна ще посрещне легендарния глас на Smokie на 22 октомври. Първите 500 билета са в продажба от утре и са на промо цени, започващи от 20 лв. 28.07.2015 Първият грандиозен концерт след ремонта…

КРИС НОРМАН С ПЪРВИЯ КОНЦЕРТ В ОБНОВЕНАТА ЗАЛА КОНГРЕСНА НА ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА И СПОРТА – ВАРНА
Варна ще посрещне легендарния глас на Smokie на 22 октомври. Първите 500 билета са в продажба от утре и са на промо цени, започващи от 20 лв.
28.07.2015
Първият грандиозен концерт след ремонта на Зала Конгресна на Двореца на културата и спорта във Варна ще бъде на рок легендата Крис Норман. Характерният глас на превърналата се в класика английска софт рок банда „Smokie“ пристига в морския град в рамките на голям европейски есенен тур, който ще премине и през София, Пловдив и Бургас.
Крис Норман идва в морската столица на 22 октомври. Организатор на концерта е промоутърската компания АРТ БГ, а гостуването на обичания от поколения фенове британец във Варна се осъществява с подкрепата на Община Варна.
Крис Норман и неговата банда ще бъдат първите музиканти, които ще излязат с голям концерт на сцената на обновената Зала Конгресна на ДКС. Това е първото събитие, на което варненската публика ще може да оцени предимствата на новите сектори, които са реконструирани така, че всички седящи места да имат отлична видимост към сцената.
Билетите за концерта на Крис Норман са продажба от утре, сряда (29 юли), като организаторите са предвидили специална промоция – първите 500 билета ще са с 10 лв. по-евтини. Цените започват от 30 лв., като най-скъпите са по 60 лв., а докато трае промоцията цените са от 20 до 50 лв. Могат да се закупят от Касите на ДКС Варна, касата на Летния Театър, магазини Пикадили, бензиностанции OMV, както и от eventim.bg – http://bit.ly/ChrisNormanTickets .
След един плодотворен звукозаписен период в първата половина на тази година Крис Норман ще представи във Варна няколко от най-новите си песни от албума „Crossover“, който ще излезе официално тези есен. Над 30 албума има вокалистът в дискографията си като фронтмен на Smokie и солов изпълнител. Тази пролет излезе съмсем нов двоен диск „Smokie Gold 1975-2015“, посветен на 40-годишнината от основаването на популярната група. В него са събрани хитовете на британците, които ще прозвучат в изпълнение на Крис Норман и неговата банда и във Варна: “If You Think You Know How to Love Me”, “Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, “Lay Back in the Arms of Someone”, „I’ll Meet You at Midnight“, „Oh Carol“, „Needles and Pins“. Ще чуем и разбилата чартовете песен “Living Next Door to Alice”, запазената марка на Smokie.
Феновете очакват и задължителната за всички концерти на Крис „Midnight Lady“, песента, написана за него от Дитер Болен от „Modern Talking“, която го изстрелва на върха на музикалните чартове. Като сингъл тя става платинена в Европа, като само в Германия, където вокалистът се радва на най-голяма популярност, се продава в повече от 1 милион копия.
Крис Норман е член на “Смоуки” до 1982 г., когато се отделя за солова кариера. Три години по-късно музикантите пак се събират за благотворителна изява, но съвместната им работа продължава съвсем кратко и през 1986 г. се разделят окончателно. България е първата страна от Източния блок, която Крис Норман и „Smokie“ посещават още преди промените у нас. Това се случва през 1983 г., българската публика е завладяна от мелодичния рок на бандата и вече десетилетия наред остава вярна на Крис Норман, като очаква всеки от неговите концерти с ентусиазъм. Песните на Smokie се знаят наизуст от феновете и цялата зала пее на концертите заедно с Крис, като се потапя в атмосферата на 70, 80 и 90-те години на ХХ век – златното време на мелодичния рок.
В очакване на концерта на Крис Норман – един от супер хитовете на „Smokie“ – I’ll Meet You At Midnight: https://www.youtube.com/watch?v=4wQB900tFvI&list=RD4wQB900tFvI#t=45

plovdiv

Kрис Норман тества новата арена в Пловдив

Публикувано от admin на 08.07.2015

На пресконференция, дадена в Община Пловдив от кмета инж. Иван Тотев и продуцентите на АРТ БГ, стана ясно, че първият концерт в новата многофункционална зала “Колодрума”, ще е на рок легендата Крис Норман. Така да се каже – слуховете се потвърдиха. Шоуто е планувано за 19 октомври от 19:00 часа…

На пресконференция, дадена в Община Пловдив от кмета инж. Иван Тотев и продуцентите на АРТ БГ, стана ясно, че първият концерт в новата многофункционална зала “Колодрума”, ще е на рок легендата Крис Норман.
Така да се каже – слуховете се потвърдиха.
Шоуто е планувано за 19 октомври от 19:00 часа
Според техническите параметри, залата е предвидена за 28 вида спорт и е единствената зала в Югоизточна Европа с покрита писта за колоездене.
С това, обаче не свършват функциите ѝ.
Специален екип инженери, със странни джаджи, ще настроят акустиката в залата. За концерта ще бъде инсталирана чисто нова, немска („D and B“) озвучителна техника.
Организаторите от АРТ БГ обещаха огромни LED стени (екрани) и няколко видео камери за близки планове, както и специално разработена осветителна система за шоуто на Крис.
“Всяко начало е трудно, но с общи усилия ще направим този концерт – събитието на годината в Пловдив”, каза Даниел Стефанов – продуцент на АРТ БГ.
Технически погледнато, залата разполага с около 7400 места (за концерти) и това наистина е топ събитието тази година.
Звездата на “Смоуки” – Крис Норман идва с истинско “хит-шоу”.
В порграмата му са заложени незабравими парчета като: „Midnight Lady“, “Living next door to Alice”, „Oh Carol”, “Darlin’”, “Ordinary Heart”, “Be my babe”, I’ll meet you at midnight”, „Mexican Girl” и още много, мега хитове.
На пресконференцията, бе обявено още, че билетите са вече в продажба, а цените им са от 30 до 60лв.
Освен това са предвидени и промоционални билети.
Първите 500, стигнали до касите или поръчали онлайн ще получат 10 лв отстъпка. Пропуските може да намерите на касите пред Общината, в мрежата на Евентим, Пикадили, Офис 1 и бензиностанции ОМВ.
гр. София, бул. „Скобелев“ №7, ет. 2, ап. 7, тел: 02 847 20 28, 0878 423 101

St.Petersburg Ice Ballet-078

Приказките оживяват с Господарите на леда и през 2015

Публикувано от admin на 30.06.2015

Руският национален “Балет на лед” гостува отново в България с още по-мащабно турне. Всяка от сцените в София, Варна, Бургас, Пловдив, В. Търново и Русе ще бъде замразена за изграждането на истински ледени пързалки. В някои от градовете това се случва за първи път и ще е несравнимо преживяване за…

Руският национален “Балет на лед” гостува отново в България с още по-мащабно турне. Всяка от сцените в София, Варна, Бургас, Пловдив, В. Търново и Русе ще бъде замразена за изграждането на истински ледени пързалки. В някои от градовете това се случва за първи път и ще е несравнимо преживяване за зрителите, които все още не са се запознали с красотата на изпълненията на “Балет на лед”.
Магията на леда ще завладее всяко сърце и ще превърне приказките в реалност и
тази година. Този път “Господарите на леда” ще представят “Ромео и Жулиета” и “Спящата красавица” по оригиналната музика на Сергей Прокофиев и съответно на Пьотър Чайковски. Сигурно сте наясно дали спящата красавица ще се събуди и какво точно ще стане с любовта между Ромео и Жулиета. Досега обаче със сигурност не сте виждали как тези балетни постановки се пресъздават на леда и как ледът всъщност не смразява, а стопля, и вдъхновява.

Известни в целия свят, “Господарите на леда” са заслужили признание от накои от най-големите медии. Определят ги като “единствените виртуози в света, съчетаващи класически танц с фигурно парзаляне”. Също така пишат, че балетната трупа “ползва като основа за изпълненията си традициите на руската хореография, за да създаде величествен спектакъл, съчетание от динамиката на фигурното пързаляне и различните форми на изкуството на танца.”

Усетете емоцията на живо и не пропускайте една от следните дати на “Балет на лед”:

18 и 19 ноември – Пловдив от 20:00 часа – Дом на културата “Борис Христов”
21 и 22 ноември – Бургас от 20:00 часа – “Държавна Опера Бургас”
24 и 25 ноември – Варна от 20:00 часа – ФКЦ Варна
27 и 28 ноември – Велико Търново от 20:00 часа – ДКС “Васил Левски”
30 ноември – София от 18:00 и от 20:30 часа – НДК, зала 1
3 и 4 декември – Русе от 20:00 часа, ОП “Доходно здание”

*Билетите са на цени от 10 лв. (за ученици) до 60 лв.

Побързайте! Първите 300 билета са с 10 лв. отстъпка от редовната цена. (не важи за билетите за ученици)

Билети ще намерите на горепосочените места от касите в съответния град, в търговската мрежа на Пикадили, OMV, Office 1 и онлайн в системата на eventim.bg. http://bit.ly/BalletOnIce

*Цената за билетите за ученици важи само за територията на град София.