За нас

ART BG е основана като продуцентска компания през 2007 г. от специалисти с дългогодишен опит в развлекателната индустрия. В резултат на търсенето в областта основната дейност на ART BG прерастна в организация и промоция на музикално-сценични прояви.

През 2013 година АРТ БГ разшири дейността си и отвори свои офиси във Финландия, Швеция, Естония, Румъния и Гърция.

ART BG предлага цялостно организационно и сценично обслужване на всякакъв вид музикални, културни и корпоративни събития. Компанията разчита на млад и амбициозен екип от професионалисти, подготвени да предложат индивидуални решения за всеки тип продукция: планиране на техническо обезпечаване, комуникационна кампания и внимателна грижа за артистите – гаранция за високо качество на изпълнение на всички етапи от организационното подсигуряване за всяко  събитие. ART BG е организирала концертите на “Lara Fabian”, “Scorpions”, “Julio Iglesias”, “Nigel Kennedy”, “Lord Of The Dance”, “BOND”, “Glenn Miller”, “Duke Ellington”, “Boney M”, Helloween & Gamma Ray”, “Lordi”, “Ricchi e Poveri”, “Chris Norman”, “Ishtar”, “Vienna Mozart Orchestra”, “Strauss Vienna Orchestra”, “Richard Clayderman” и много други.

ART BG работи с най-добрите компании в областта на хотелското настаняване, транспорта, сценичното озвучаване и осветление. Тясното сътрудничество с най-квалитетните медии на национално и регионално ниво прави възможно разгласяването на винаги актуална и любопитна информация  за организираните от ART BG събития, така че тя да достигне до максимален брой почитатели на културата и изкуството.

С подкрепата на своите партньори и публика  ART BG си поставя за цел да популяризира и наложи високи стандарти в подбора и представянето на качествени продукти, както и създаването на постоянна аудитория към тях.